![حلیم گندم،طرز تهیه حلیم گندم,دستور تهیه حلیم گندم](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_11111.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه حلیم نذری در منزل
گندم پوست کنده :•: سه کیلو
گوشت گوسفند :•: یک کیلو
کره :•: 250 گرم
نمک :•: 2 قاشق غ
آب :•: سه برابر مقدار گندم
![آش رشته,طرز تهیه آش رشته,دستور تهیه آش رشته](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
آموزش آشپزی و دستور تهیه حلیم گندم با گوشت در منزل
ابتدا گندم را از 24 ساعت قبل خیس کنید. سپس قابلمه ای تهیه کنید و در آن آب بریزید و پس جوش آمدن آب گندم، گوشت و نمک را به قابلمه اضافه کنید و حدود شش ساعت بگذارید تا بپزد. باید انقدر هم بزنید تا کاملا لعاب پس دهد. گوشت حلیم باید ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشتکوب کوبید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
حلیم را باید حدود دو ساعت هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از آماده شدن حلیم را از روی حرارت بردارید و مدتی صبر کنید تا خودش را بگیرد، سپس در ظرف مورد نظرتان برزید و با دارچین، روغن و شکر تزیین کنید. نوش جان
امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![آبگوشت,طرز تهیه آبگوشت,دستور تهیه آبگوشت](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
طرز تهیه حلیم گندم با گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1